ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Феновете на Новак Джокович бяха сериозно притеснени относно състоянието му преди първия мач на сърбина на Australian Open. Днес сърбинът трябва да изиграе първия си мач на турнира от две години насам, когато около обед излезе на корта срещу испанеца Роберто Карбайес Байена.

В последните дни обаче Джокера имаше проблеми. Той отмени две от тренировките си в Мелбърн, а в последните дни имаше проблем с лявото бедро, заради който прекрати участието си в тренировъчен мач с Дмитрий Медведев.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

35-годишният сърбин обаче все пак направи заключителна тренировка в понеделник и след това подхвърли на сръбските журналисти една реплика, която вдъхна на феновете на Джокович надежда, че той няма да се откаже от участие на Australian Open.

“Момчета, всичко е наред! Ще се видим утре на мача“, заяви Ноле пред медиите.

Както е известно, Новак Джокович не е играл на Australian Open от 2021 г., когато спечели деветата си титла от турнира. През миналата година той не беше допуснат до участие след скандал, свързан с опита да му влезе на територията на страната, заобикаляйки валидните тогава строги правила за ограничаване на коронавируса.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК