Най-добрият български тенисист Григор Димитров и наскоро завърналата се на корта Цветана Пиронкова ще изиграят двубоите си от втория кръг на US Open в удобно за гледане в България време.

Димитров ще играе срещу Мартон Фучович във втория кръг на US Open утре на корт №12 в Ню Йорк. Бившият №3 и 28-годишният унгарец ще излязат за двубоя си след развръзката на срещата между Роберто Баутиста Агут и Миомир Кецманович, които започват мача си в 18:00 часа българско време. Това означава, че мачът на Димитров с Фучович ще е около 21:00 часа българско време.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Гришо стартира участието си в турнира от Големия шлем с категорична победа над Томи Пол с 3-0 сета и си отмъсти на американеца за загубата от него в Мелбърн по-рано през сезона на Austrelian Open.

Във втори пореден турнир Димитров ще играе срещу Фучович – на Western & Southern Open през миналата седмица българинът загуби от унгареца в три части в мач от втората фаза.

Преди Гришо пък Пиронкова ще се изправи срещу Гарбине Мугуруса в първа среща от програмата на корт 17. Началото на двубоя е 18:00 часа българско време. Българката се завърна на корта след няколкогодишно отсъствие и в първия кръг на надпреварата елиминира рускията Людмила Самсонова с убедителна победа с 2-0 сета.