Григор Димитров публикува емоционално съобщение в официалния си профил в "Инстаграм" след края на сезон 2019. През изминаващата година най-добрият ни тенисист мина през тежка контузия, а представянето му беше на приливи и отливи. Все пак Григор завърши по отличен начин сезона, давайки надежди за още по-добро представяне и поводи за радост през 2020 година.

"Благодаря ти, 2019! За мен това беше сезон, в който израснах извън корта. Изпитвам смесени чувства и трудности да открия правилните думи, за да опиша през какво преминах тази година. Но искам да споделя, че съм много благодарен за моментите на падение и загубите, които можеха да бъдат победи. Защото без тях пътуването нямаше да бъде същото, каквото беше сега! Благодаря ви за цялата подкрепа и ще се видим през 2020! С любов, G", написа бившият №3 в света.

Григор завърши сезон 2019 много силно, достигайки до полуфинала на Мастърс-а в Париж. Българинът игра равностойно с Новак Джокович, но загуби с 6:7 (5), 4:6. Днес пък световният №1 ликува с трофея, побеждавайки Денис Шаповалов с 6:3, 6:4.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)