ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров (№13 в световната ранглиста) победи с 2-0 (6:3, 6:3) Адриан Манарино (Франция) (№21) за час с 21 минути в 1/16-финал на турнира в Индиън Уелс.

Срещата започна гейм за гейм, докато не се стигна до пробив на Григор Димитров за 3:1. Последва сервис гейм на нула за българина. Гришо пропусна възможност за пробив след това, но поведе с 5:2 в следващия гейм. Французинът взе подаването си за 5:3. Деветият гейм беше особено интригуващ, тъй като съперникът на Григор поведе с 30:0, българинът изравни, отново отстъпи в резултата, но в крайна сметка взе първата част с 6:3.

Вторият сет тръгна равностойно, за да се стигне до маратонския пети гейм, в който Гришо проби съперника си при четвъртата си възможност (3:2). Последва гейм на нула за българина, след което Григор пропиля три възможности за пробив. После Димитров поведе за 5:3. В последния гейм Гришо взе аванс от 40:0 при сервис на съперника и след три мач пойнта приключи сета с 6:3.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Българинът вече е с пет победи от пет мача с французина досега и ще срещне Даниил Медведев или Себастиан Корда в следващата фаза.