ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Григор Димитров вече е на родна земя. Голямата българска звезда на световния тенис тренира в София за участието си на Sofia Open 2022. Седмото издание на турнира от сериите ATP 250 в "Арена Армеец" е от 25 септември до 2 октомври. БЛИЦ е медиен партньор на надпреварата.

Любимецът на родните фенове не крие вълнението си, че ще играе пред българска публика. "Винаги когато се прибирам, усещам съвсем различна енергия. Тази енергия винаги ми е помагала, във всеки един момент", призна Димитров в интервю за официалния сайт на Sofia Open в навечерието на турнира.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

С какво би сравнил емоцията да играе АТР надпревара у дома? "Несравнимо е. За мен това е много лично изживяване", казва Григор.

Най-добрият български тенисист в историята е шампион в София през 2017 година.

"2017-а като цяло беше много интересна за мен. Идвайки да играя в България, имах много добри успехи преди това, играх доста добри мачове. Чувствах се на ниво, което ме караше да мисля и вярвам, че мога да направя много повече през самата година. И просто исках да използвам инерцията от турнира в София. Особено след финала, след титлата бях толкова вдъхновен, но и също толкова уморен. Но пък това ми помогна по време на сезона в отделни моменти и турнири. Просто ми даде сила", сподели Димитров.

Дали е готов да целуне корта в София още веднъж като шампион през тази година? - "Надявам се. Разбира се, това е целта. По-важното обаче е това, че ще играя пред родна публика. Разбира се, резултатът е важен, но цялото това напрежение, което ще изпитвам, защото е неизбежно, то идва от мен. Но знам, че с подкрепата и с хубавите спомени, които имам от Sofia Open, със сигурност ще се почувствам по-добре. Но също така се надявам - защо не да го направя още веднъж... Да, вълнувам се", каза още Григор в интервюто си за Sofia Open.

Билетите за седмото издание на тенис турнира в София са в продажба - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Шоуто на Sofia Open 2022 е гарантирано!

ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ СЕГА ️ https://bit.ly/3Jab3lr

 

 

Григор Димитров вече е у дома и тренира за Sofia Open 2022! Григор Димитров вече е на родна земя! Голямата българска звезда на световния тенис тренира в София за участието си на Sofia Open 2022! Седмото издание на турнира от сериите ATP 250 в "Арена Армеец" е от 25 септември до 2 октомври! Любимецът на българските фенове не крие вълнението си, че ще играе пред българска публика. "Винаги когато се прибирам, усещам съвсем различна енергия. Тази енергия винаги ми е помагала, във всеки един момент", каза Димитров в интервю за официалния сайт на Sofia Open в навечерието на турнира. С какво би сравнил емоцията да играе АТР надпревара у дома? "Несравнимо е. За мен това е много лично изживяване", казва Григор. Най-добрият български тенисист в историята е шампион в София през 2017 година. "2017-а като цяло беше много интересна за мен. Идвайки да играя в България, имах много добри успехи преди това, играх доста добри мачове. Чувствах се на ниво, което ме караше да мисля и вярвам, че мога да направя много повече през самата година. И просто исках да използвам инерцията от турнира в София. Особено след финала, след титлата бях толкова вдъхновен, но и също толкова уморен. Но пък това ми помогна по време на сезона в отделни моменти и турнири. Просто ми даде сила", сподели Димитров. Дали е готов да целуне корта в София още веднъж като шампион през тази година? "Надявам се. Разбира се, това е целта. По-важното обаче е това, че ще играя пред родна публика. Разбира се, резултатът е важен, но цялото това напрежение, което ще изпитвам, защото е неизбежно, то идва от мен. Но знам, че с подкрепата и с хубавите спомени, които имам от Sofia Open, със сигурност ще се почувствам по-добре. Но също така се надявам - защо не да го направя още веднъж... Да, вълнувам се", каза още Григор в интервюто си за Sofia Open. Билетите за седмото издание на тенис турнира в София са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна. Шоуто на Sofia Open 2022 е гарантирано! ВЗЕМИ СВОЯ БИЛЕТ СЕГА ️ https://bit.ly/3Jab3lr #SofiaOpen2022 #SofiaOpen #ATP #Tennis #ThisIsTennis #ATP50 #GrigorDimitrov

Публикувахте от Sofia Open в Петък, 23 септември 2022 г.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК