ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров проведе тренировка с испанката Паула Бадоса в Мадрид. Съвместното им занимание предизвика сериозен интерес в комплекса на "Mutua Madrid Open". 

Освен добра тренировка, двамата използваха повода и да се забавляват, като пренесоха емоцията и по трибуните, което ясно проличава от появилите се кадри в социалните мрежи.

 Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Фенове на Гришо отчитат факта, че Бадоса има прилика с една от бившите му - Мария Шарапова. 25-годишната испанка в един момент от кариерата си беше достигнала до №2 в световната ранглиста. Преди време Бадоса сподели, че сравненията с Мария Шарапова я извадили от равновесие. 

Припомняме, че през декември 2022 г. Гришо и Паула бяха съотборници в състава на "Фалконс" и играха смесена двойка в Световната тенис лига в Дубай.

Първата ни ракета се подготвя усилено за старта на турнира на червени кортове от сериите "Мастърс" 1000 в Мадрид с награден фонд 7.7 милиона евро. Както вече стана ясно, Грегоар Барер или Емилио Нава ще бъде съперник на Димитров във втория кръг. Гришо е поставен и почива в първия кръг. 

При успех над победителя от двубоя на французина и американеца обаче, най-вероятният съперник в трети кръг на Григор би бил поставеният под №1 Карлос Алкарас. Първият мач на българина ще бъде в петък или събота.

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК