Григор Димитров разясни ситуацията с участието си на US Open без подкрепата на треньори. Най-добрият български тенисист е в Ню Йорк само с физиотерапевта си Кейси Кордиал. При победата му над Андреас Сепи в първия кръг на турнира, Гришо беше подкрепата на треньора си Радек Щепанек и консултанта Андре Агаси.

"В момента сме само ние с физиотерапевта, но няма промени в щаба ми. Някои неща трябва сам да си ги свършиш“, коментира Димитров пред „Спортал“.

Все по-усилени са информациите, че българинът гласи раздяла със Щепанек и Агаси. Въпреки твърденията му, не е изключено Григор Димитров съвсем скоро да се окаже с нов треньор, тъй като явно настоящият му щаб не може да го извади от спиралата на пропадането в световната ранглиста.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В същото време хасковлията оценява голямата подкрепа, която получава от страна на феновете си.

"Винаги оценявам подкрепата. Каквото и да става, падам в ранглистата, винаги ме поддържат. Без тях ние няма как да съществуваме и затова се опитвам да отговоря на подкрепата им", допълни бившият номер 3 в света.

Както е известно, тази нощ Григор Димитров излиза на кортовете в Ню Йорк за мача си от втория кръг на US Open, в който ще се изправи срещу Борна Чорич от Хърватия.

US OPEN 2019 - СХЕМАТА ПРИ MЪЖЕТЕ