Капитанът на националния отбор на България по тенис Тодор Енев отново взе думата относно скандалната ситуация около Григор Димитров. Хасковлията отказа да играе за тима ни в решителните мачове за Купа Дейвис срещу Унгария, което отприщи вълна от негативи по негов адрес. Баща му Димитър Господинов нарече Тодор Енев некомпетентен, а днес Енев опита да замаже случая с думите, че всичко е изгладено и няма драма.

"Спираме всичко, не искам повече да влизаме в медиен диалог с тях. Съжалява за думите си, всичко е окей (отговаря на въпрос дали Димитър Господинов му се е извинил). Говорихме. Нормално е всичко. Никой не печели от този скандал. Да заровим всичко и да гледаме за развитието нва българския тенис. Както казах, ние сме го разбирали винаги. Може би аз се изказах емоционално след мача... Казаното, казано", заяви Тодор Енев пред БТВ.

"Аз исках просто той да удари едно рамо на отбора. Те направиха много силни мачове и заслужаваха Григор да помогне. Разбирали сме го винаги, но ни е болно, че не взе участие. Както вече казах, те пуснаха имейл на 4 септември, че няма да може да вземе участие и това беше. Няма драма, няма нищо", завърши Енев./БЛИЦ