Българската тенисистка Сесил Каратанчева е пристигнала в Париж тази сутрин около 9:00 часа. Втората ракета на Българи сподели, че обстановката във френската столица е изключителнo напрегната след снощните терористични атаки, отнели живота на стотици хора. 

“Пристигнах около 9 часа тази сутрин в Париж. Беше много напрегната обстановката. На летището беше пълно с тежковъоръжени военни, направо си е като военно положение. То изглеждаше празно - били са отменени редица полети. Нашият също беше под въпрос почти до последния момент”, разказа Сесил Каратанчева пред tennis24.bg.

“Хората изглеждат много стресирани. Никой не иска да излиза, улиците са пусти. Положението е ужасно! Моите приятели ми обясниха, че президентът бил говорил за тридневен траур. Толкова хора са убити, кошмарно е! За мен е потресаващо, че на верска основа се повтаря едно и също и пак, и пак, и пак. Особено във Франция и в частност в Париж. Трябва да бъдет взети мерки. В днешния свят човек никъде не се чувства в безопасност. Париж стана епицентър на тези терористични атаки за втори път тази година, което е ужасно. Съчувствам на близките на загиналите", добави Каратанчева.