ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Григор Димитров е полуфиналист на турнира от сериите Мастърс 1000 в Париж, след като преди часове успя да елиминира и Хуберт Хуркач (6:1, 4:6, 6:4). В събота около 15 часа българско време трябва да стартира срещата на българина със Стефанос Циципас. 

При успеха над Хуркач Гришо прикова вниманието с редица качествени отигравания. Най-красивият удар на българина срещу поляка дойде в шестия гейм на първия сет. Тогава Григор излезе в близост до мрежата, а Хуркач опита да направи лоб, с който да го прехвърли. Последвалото обаче хвана неподготвен и самия поляк.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Димитров направи няколко крачки назад и скочи високо във въздуха за атрактивен смач с бекхенд с гръб към мрежата. И успя! Ударът, който е един от най-трудните за изпълнение в тениса, беше перфектно изпълнен от българина и му донесе ценна точка, която вдигна на крака феновете в зала "Берси". Французите ахнаха след майсторското отиграване на хасковлията и бурно го аплодираха. 

"Окачете това в "Лувъра"!". По този начин домакините на Мастърс турнира в Париж описаха шедьовъра на Григор, който несъмнено е удар на деня.

Tennis TV показа магическото изпълнение на българина със същия призив към видеото.  

Кадрите масово се споделят в социалните мрежи от любителите на тениса.

Насладете се на майсторското изпълнение на Гришо: