Броени часове преди големия мач между Григор Димитров и Новак Джокович в София, популярната плеймейтка Боряна Миткова пожела успех на първата ракета на България.

"Мис Силикон 2016" коментира пред "България днес", че Гришо е истински идеал за мъж и мечта за всяка жена. Неслучайно 33-годишният хасковлия е считан за един от най-желаните ергени на цялата планета. В момента Димитров е свободен и няма сериозна дама до себе си.

За последно той излизаше с румънския модел Мадалина Геня, а след това бе свързван и в кратка афера с турската риалити звезда Екин-Су Кюлкюоглу. Самата тя обаче отрече да е гадже на българина.

"Разбира се, че ще подкрепя Гришо довечера. Смятам че всеки един българин трябва да го направи. Ще гледам мача и ще стискам палци за нашата гордост.

Определено Григор успя да се превърне в един от най-популярните български спортисти и придоби огромна слава на световно ниво. Дано занапред имаме все повече талантливи спортисти, с които да се гордеем пред света", казва 29-годишната Боряна.

"Григор е страхотен не само като спортист, но и като мъж. Той е красив, млад, успял, определено мечтата на доста жени. Факт, който се потвърждава от това какви жени са минали през леглото му назад във времето. Каква е идеалната жена за него, не бих могла да определя. Дали ще е българка или не, най-важното е да бъде достойна дама с не по-малко качества от него", смята Мис Силикон.