Първата ни ракета Григор Димитров стана художник, демонстрирайки отлични умения с боите пред бялото пано. Звездата, заедно с националите ни Александър Лазаров, Димитър Кузманов, Адриан Андреев, Александър Донски, се справиха отлично със задачата, която организаторите на ATP Cup им поставиха, видя кореспондентът на БЛИЦ в Сидни, който засне уникални кадри.

Отборите трябваше да нарисуват символите на държавите си като имаха три минути на разположение. Гришо очерта границите на родината, Донски нарисува лъв, а Мико Кузманов изписа годината на основаването на България - 681 г. и знак за безкрайност.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Нашите се справиха перфектно със задачата. А за безспорните качества на Григор и като художник говори реакцията на белгиеца Давид Гофен, който гледаше с интерес. Звездата на националния отбор на Белгия попита с възхищение дали наистина лъвът е символа на България. 

Настроението в българския лагер преди старта на ATP Cup е отлично. Григор Димитров се старае много, помагайки на съотборниците си, като всички заедно си прекарват чудесно и извън тренировъчния процес. Първата ни ракета е в ролята на капитан на отбора ни на турнира в Австралия, който стартира утре. В петък на България предстоят мачовете с Великобритания. В първата среща от 8:30 часа българско време Димитър Кузманов ще се изправи срещу Камерън Нори.

"Ken Rosewall Arena", програма за 3 януари:
* Димитър Кузманов – Камерън Нори (08:30 ч.)
* Григор Димитров – Даниел Еванс (не преди 10:00 ч.)
* Мач на двойки (България – Великобритания)

Пълната програма ТУК!

Само в БЛИЦ! Гришо заведе националите на едно от най-красивите места в света преди ATP Cup УНИКАЛНИ СНИМКИ и ВИДЕО