Организаторите на София Оупън се надяват мачовете от турнира в "Арена Армеец" да се играят пред публика. Както е известно, надпреварата започва на 26 септември. 

Според последната заповед на Министерството на здравеопазването спортните събития на закрито ще се провеждат без фенове до 30 октомври. Миналата година беше направено изключение специално за турнира, въпреки че и тогава имаше ограничения заради коронавируса.

Не спирайте публиката на София Оупън!

"Ние вярваме, че страхотната тенис публика отново може да бъде за пример - за спазване на всички противоепидемични мерки, задължително носене на предпазна маска в залата, дистанция от поне две седящи места един от друг при ограничен капацитет на съоръжението. 

Поведение, което вие вече демонстрирахте през 2020. Искрено се надяваме, че необходимите разрешения ще бъдат дадени и ще имате възможност да се наслаждавате на живо на тениса на най-високо ниво, демонстрирайки отново, че сте модел за подражание", се казва в съобщението от организаторите на турнира, публикувано във "Фейсбук".

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)
 

"За да сме напълно откровени с вас, ви споделяме, че ние сме напълно подготвени за изпълнението на всички задължителни мерки. Готови сме също така отдавна и за пускането в продажба на билети за Sofia Open 2021 при изпълнение на всички условия. Наистина вярваме, че публиката за пример ще има възможността да бъде част от събитие за пример, превръщайки се отново в страхотна реклама за България по целия свят!", добавят от София Оупън.

 

Уважаеми фенове, скъпи приятели на тениса, От името на Sofia Open ви информираме, че от дълго време правим всичко по...

Публикувахте от Sofia Open в Събота, 18 септември 2021 г.