Най-добрият български тенисист Григор Димитров преговаря с легендарния германец Борис Бекер. Носителят на шест титли от Големия шлем трябва да стане треньор на Гришо след раздялата му с Дани Валверду, пишат специализирани издания за тенис.

Ако разговорите между българина и Мистър Бум Бум приключат успешно, може да станем свидетели на тандем между двама от най-големите плейбои в тениса. Гришо и Бекер са известни освен с постиженията си на корта и с връзките си с красиви жени.

Между 2013 и 2016 г. германецът беше треньор на Новак Джокович и съвместната им работа доведе до спечелване на три титли от Големия шлем за сърбина.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Григор все още чака думата на Андре Агаси, който беше част от щаба на българина само за големите турнири, заради нежеланието си да пътува през цялата година и така да е далеч от семейството си.

С Димитров на предстоящия турнир в Рим ще бъдат баща му Димитър и мениджърът му Георги Стоименов, който също сондира мнения относно кой е най-добрият вариант за треньор на клиента му.