Скандалният австралийски тенисист Ник Кириос разкри в социалните мрежи, че е имал сериозни проблеми с наркотиците и като част от решенията е обмислял да се самоубие.

"Преди 3 години, когато светът мислеше, че се наслаждавам на живота, минавах през най-трудния период в живота ми. Ако погледнете внимателно снимката, на дясната ми ръка ще видите белези от раните, които си нанесох. Нямах никакво желание да ставам от леглото. Бях сам, депресиран, песимист. Злоупотребявах с алкохол и дрога и се отдалечих от всички, които ми мислеха доброто - семейството и приятелите. "Чувствах, че не мога да говоря и да се доверя на никого и това стана, защото не исках да говоря, да се откривам пред скъпите ми хора. Опитвах се да правя всичко сам", написа още Кириос.

"Знам, че ежедневният живот може да бъде уморителен, труден, невъзможен даже. Знам, че ако кажете това, което чувствате, може да се почувствате слаби, да се изплашите. Но това, което искам да ви кажа, е, че не сте сами. Случва се. Аз минах през това. И съм тук. Пишете ми или ми се обадете, ако имате такива проблеми, ако смятате, че никой не иска да ви изслуша и разбере"

"Горд съм да ви кажа, че се промених и днес гледах различно на всичко. Не искам да се предавам и искам и вие да достигнете до максималния ви потенциал. Усмихнете се! Този живот е прекрасен!", написа Кириос.