Номер 1 в мъжкия тенис Новак Джокович сподели рецепта против коронавирус с феновете си. Сърбинът е известен, че е фен на здравословното хранене, което му позволява да е в топ форма в последните години, но тръгналият от Китай коронавирус обърка и неговите планове, тъй като големите тенис турнири бяха отменени.

Джокович заяви, че всички трябва да са наясно с проблема и посъветва феновете си да заложат на превенцията и увеличаването на имунитета за борба със заразата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"На първо място трябва всички да увеличим приема на витамин С и цинк, най-добре течен.Пийте гореща вода с лимон и малко морска сол. Зелени сокове и листни зеленчуци също унищожават вирусите. Чайове, чесън и мед също се препоръчват.

Запомнете! Стресът, гневът и бързата консумация на храна не са добри за имунитета ви. Прекарвайте повече време на чист въздух. Разходките ще ви дадат енергия, която е много важна. 

Правете дихателни упражнения, защото така ще постигнете емоционална и психическа хармония. Смейте се и слушайте любима музика. Любовта и щастието ще ви предпазят от всичко лошо", заяви Джокович по горещата тема с коронавируса и начините да се предпазим от заразата.