Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Григор Димитров, който само преди часове постигна велика победа над световния номер 1 Новак Джокович със 7:6, 6:7, 6:3, отпадна от турнира на двойки в Мадрид. Хасковлията и партньорът му Милош Раонич претърпяха поражение още на старта. Българо-канадският дует беше победен от ветераните Радек Щепанек и Томи Хаас. Опитът на чешко-германското дуо надделя срещу младостта на двамата таланти.

Очевидно изтощеният Гришо не успя да даде най-доброто от себе си, като се има предвид чудесата от храброст, които стори срещу Ноле, за да го детронира и да запише най-значимата победа в кариерата си до момента. В срещата на двойки Димитров явно не си даде и много зор, след като ще се стреми към нещо голямо на сингъл в Мастърса в Мадрид.

След като елиминира Джокович, първата ни ракета очаква да научи името на следващия си противник - Станислас Вавринка и Сантяго Хиралдо, които играят помежду си по-късно днес. Срещу един от двамата Гришо ще спори за място на 1/4-финалите. Следващата среща на българина ще се проведе в четвъртък и със сигурност ще може да се наблюдава на живо в интернет, а началният й час ще стане ясен по-късно тази вечер.