Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев направи много силна публикация във „Фейсбук“, която е истинско предизвикателство към Андрей Кузманов, който в момента оглавява същото министерство.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Това стана малко, след като Ивет Горанова спечели олимпийската титла в каратето, а Евелина Николова взе бронз в женската борба. С думите си Кралев обяви, че поема цялата отговорност за представянето на българските спортисти на олимпийските игри в Токио.

Както е известно, до момента България има четири спечелени медала – златото на Ивет Горанова, среброто на Антоанета Костадинова и бронзовите отличия на Тайбе Юсеин и Евелина Николова. Да не забравяме, че Стойка Кръстева в събота ще се бие на финал в женския бокс, а още не са започнали състезанията в художествената гимнастика.

ПУБЛИКАЦИЯТА НА КРАСЕН КРАЛЕВ ВЪВ „ФЕЙСБУК“
„Специални благодарности на президента на модерния петобой Андрей Кузманов. Още на първата си пресконференция като назначен от хунтата на Румен Радев за служебен министър пред всички заяви, че не може да поеме никаква отговорност за представянето на олимпийците ни в Токио.

Защото бил прекалено кратко на поста. Не пожела да ги коментира и в сряда, когато избълва един куп лъжи за състоянието на Министерство на младежта и спорта.

Е, с огромна радост поемам цялата отговорност за представянето ни на Олимпиадата! Защото ние показахме как трябва да се вдига спорта стъпка по стъпка. Оставихме сериозна основа, върху която може да се гради. Сега всичко зависи от следващите. Които да са и те!“