ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият флангови нападател на Лудогорец Върджил Мисиджан се превърна в истински хит в мрежата. Причината е реакция на 29-годишния футболист при вчерашното равенство 1:1 между настоящия му тим Твенте и лидера в нидерланската Ередивизи Фейенорд.

В 38-ата минута Мисиджан атакува по лявото крило за домакините, но вратарят на гранда от Ротердам Джъстин Байлоу излезе далеч напред, за да спре пробива.

Бившият футболист на Лудогорец опита бързо да изпълни тъч, за да може Твенте да се възползва от отсъствието на 25-годишния страж. Байлоу обаче в същото време вкара втора топка в игра и така провали опита за бърза атака на домакините.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Върджил Мисиджан сериозно се ядоса от неспортсменската проява на вратаря на гостите, че го замери с топката, която в ръцете му. Той не успя да уцели Джъстин Байлоу, който беше наказан с жълт картон от съдията Алард Линдхаут.

Проявата на Мисиджан бързо започна да се споделя в социалните мрежи и се превърна в един хитовите клипове за вчерашния ден.

Както е известно, Върджил Мисиджан игра за Лудогорец в периода 2013-18 г. и спечели пет шампионски титли на България, един път триумфира с националната купа и два пъти взе Суперкупата на страната. След това беше продаден на Нюрнберг за 3 милиона евро. Остана в германския клуб до началото на 2021 г. и премина като свободен агент в Цволе. През лятото на същата година стана част от Твенте.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК