Легендата от Формула 1 Дейвид Култард от вчера е в България. 51-годишният шотландец, който има 13 победи в Гран При, гостува в Пловдив за снимки на филм и зрелищно шоу на Гребната база. Днес звездата показа умения зад волана на състезателен болид с двигател V8. 

Култард изпили гумите на мощния звяр по някои от знаковите улици на града под тепетата. Стотици пловдивчани заразяха всичко, включително и работа, за да се скупчат на булевард "Руски", наслаждавайки се отблизо на атракцията.  

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Полиция беше обградила маршрута, през който Култард прелетя. Заради снимките се наложи затварянето и на някои улици, но шофьорите изчакваха търпеливо и също се наслаждаваха на това, което легендата на Формула 1 им предостави, вдигайки адреналина. 

"Чувствам се фантастично в Пловдив. Пристигнах тук от Монте Карло. Благодаря за топлото посрещане", коментира Дейвид Култард. 

Снимките на филмовата продукция с негово участие ще продължат и в събота. Утре жителите и гостите на Пловдив могат отблизо да се насладят на шампионския болид RB7 на Гребната база.

ВИЖТЕ ВИДЕО!