Напускащият Челси в посока Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт се сбогува със „сините“ с емоционално видео в социалните мрежи. Английският национал се обърна към феновете и им благодари за подкрепата през годините, потвърждавайки новината, че повече няма да е част от лондонския тим.

„Здравейте, фенове на Челси, с оглед спекулациите през последните шест месеца, може би това няма да е изненада за вас. Това не прави по-лесно за мен да ви кажа, че взех решение да се разделя с Челси. Мисля, че заслужавате повече от това да напиша становище. Исках да ви кажа колко съм благодарен за вашата подкрепа през последните 18 години“, започна 24-годишният футболист.

„Знам, че някои от вас няма да са щастливи от решението ми, но това е правилното за мен в този етап от кариерата ми. Присъединих се към Челси, когато бях на шест години и изживяхме много заедно.

Искам да благодаря на академията, мениджърите, всички мои съотборници през години, които се превърнаха в мои братя, семейството ми...за любовта и подкрепата и най-важното, на вас. Пожелавам ви най-доброто“, завърши Маунт.