ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Атлетико (Мадрид) достигна до четвъртфиналите на Шампионската лига след успех в зрелищен реванш с Интер. Футболистите на Диего Симеоне ликуваха с 3:2 при дузпите, след като в редовното време и след продължелнията надделяха с 2:1 и изравниха общия резултат от двата мача на 2:2. 

Реваншът на "Уанда Метрополитано" снощи беше белязан от множество интересни ситуации, като най-любопитната определено беше действието на Маркус Тюрам, който си позволи да стисне Стефан Савич по мъжкото достойство.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

В социалните мрежи обаче се разпространява и емоционалната реакция на Диего Симеоне при фрапантен пропуск на един от футболистите му. В третата минута на добавеното време Родриго Рикелме можеше да отбележи за 3:1 и да изпрати Атлетико напред преди да се достига до изпълнение на дузпи. 23-годишният халф, който бе оставен непокрит в наказателното поле на Интер, направи по-трудното, изпращайки топката над вратата. Чоло Симеоне не можеше да повярва на случилото се и се тръшна по корем на земята, което беше уловено от операторите. 

"Възхищавам се на нашите фенове. Посрещането, което ни направиха - още от пристигането на стадиона, беше много емоционално. Изиграхме лош мач срещу Кадис, така че се опитах да убедя футболистите, че те не трябва да очакват голяма подкрепа от трибуните, а е нужно да се раздадат, за да си я заслужат", обясни Симеоне след успеха.

"Привържениците ни имат огромно влияние на нашия стадион. Целият свят вижда това. Публиката помогна на играчите да израстнат срещу този невероятен съперник. Коке остави сърцето си на терена, Гризман не спря да тича, докато вече не можеше да помръдне. Мемфис влезе от пейката и доказа, че наистина сме имали нужда от него. Това бе нужно, за да успеем. Да бъдем сред най-добрите осем може да звучи лесно, но никак не е, особено срещу Интер", допълни 53-годишният аржентинец. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

 

Huge change for Riquelme in the 92nd minute.
byu/Sal21G insoccer