ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

В последните дни едно видео от старо телевизионно предаване набира популярност в социалните мрежи. На кадрите легендата на нидерландския футбол Йохан Кройф е заобиколен от деца, с които разговаря.

Записът е от телевизионното предаване „Кройф и компания“. Сред гостите е едно 13-годишно момче, което дава съвети на именития водещ по какъв начин трябва да общува с футболистите.

Това хлапе тогава е поканено в предаването като представител на детско-юношеската школа на Твенте, а в момента се радва на изключителна популярност във футбола.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Става дума за мениджъра на Манчестър Юнайтед Ерик Тен Хаг. „Червените дяволи“ в момента са в серия от седем поредни победи във всички турнири и заемат четвърто място в класирането на Висшата лига.

„Мисля, че трябва да отделяш повече внимание, за да не викаш на младите играчи, тъй като така може да ги пречупиш. Но когато става дума за по-голямо ниво, като в първия отбор на Аякс, трябва все пак да се скараш. Тези футболисти тренират почти всеки ден от седмицата и ако продължават да правят същите грешки, се налага да упражниш контрол“, заявява младия Тен Хаг.

„Това означава ли, че ти разграничаваш юношеския от професионалния футбол“, пита Кройф.

„Да!“, отговаря настоящият мениджър на Манчестър Юнайтед.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК