С обиди и закани премина разговорът очи в очи между Кубрат Пулев и съперника му за битката на 9 юли в Лондон - Дерек Чисора.

Британецът пръв започна словесната престрелка и определи себе си като Мис Вселена в сравнение с българина, определяйки го като "дебела и миризлива крава от Тимбукту". Пулев отвърна на удара и се определи като Мерцедес S-класа, сравнявайки опонента си с  Ауди А4.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Имаш Мис Вселена от едната страна и дебела крава от Тимбукту, миризлива. Към коя ще се насочиш?". Пулев обаче изглеждаше готов и директно попита съперника си дали не пуши трева.

"Как ще спечелиш, Дерек?", зачуди се българинът, а британецът не се поколеба: "По какъвто и да е начин. По-добър съм отпреди. А ти си по-стар. Ще видиш. Идвам за теб. Ти няма как да ме изненадаш, така че резултатът ще е в моя полза", отсече Чисора.

"С Дерек имаме история, която няма как да се изтрие. Той беше в най-добрата си форма, аз също. Опита всичко, даде най-доброто, но това не е достатъчно срещу мен. Той без съмнение е добър, но с нищо не е надградил, докато аз съм станал още по-добър", смята българинът.

"Харесвам те, защото се биеш с всички. Но това умно ли е? За мен тук няма стратегия. А в бокса има стратегия. За да постигнеш големи неща, трябва да си подготвен. Не е просто да излезеш срещу някой и да разменяш удари", продължи Пулев.

И допълни: "Трябва да промениш мисленето си. Да искаш повече от себе си след всеки мач. А ти стоиш на едно и също ниво. Докато при мен има подобрения. Аз съм като Мерцедес S-класа, винаги се развивам, а ти си като Ауди А4 - стоиш си там", заключи Кобрата.