Античният театър в Пловдив се превърна в сцена на нещо невероятно. Жителите и гостите на Пловдив станаха свидетели на неповторимо шоу на демонстративния отбор на световната федерация по таекуондо. Спектакълът започна с демонстрация на Христо Стоичков, който беше предизвикан от председателя на родната федерация Слави Бинев. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Легендата на българския футбол и Барселона показа, че освен с левачката, може да чупи дъски и с ръка. След впечатляващия удар, той бе аплодиран от всички, включително от президента на световната федерация д-р Чонг Уон Чо.

Демонстрацията впечатли всички присъстващи в Античния театър, а след нейния край публиката дълго време се снима както със Стоичков, така и с всички звезди на световното таекуондо.

По-рано Камата строши дъска и с гениалната си левачка на импровизирана демокрация, а партньор му беше Калоян Бинев. Кадри от изпълнението му бяха разпространени от родната федерация по таекуондо. 

Както е известно, в София се провеждат две световни първенства по таекуондо. За първи път двата шампионата се състоят на едно и също място в една година. До 7 август българската столица е домакин на световното първенство за кадети, световното първенство за юноши и девойки и най-големия световен форум в таекуондо – Генералната асамблея. Над 3000 състезатели мерят сили в двете надпревари в зала "Арена Армеец".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

 

Минути след приключване на Генералната асамблея на световната федерация по таекуондо, Христо Стоичков показа, че неговата гениална левачка все още действа. На импровизирана демокрация Стоичков с прецизна точност счупи дъска, а негов партньор му бе Калоян Бинев.

Публикувахте от Bulgarian Taekwondo Federation в Понеделник, 1 август 2022 г.

 


 

 

Прекрасни моменти от изпълнението на демо отборите на България и Корея на сцената на античния театър в Пловдив.

Публикувахте от Класа-Таекуондо клуб в Сряда, 3 август 2022 г.