ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият бразилски национал Фред беше ограбен на улицата, а случилото се е досущ като драматичен екшън. Инцидентът се развива на улица в Рио де Жанейро след мач на Флуминензе, чийто спортен директор е Фред. Тимът му спечели с 1:0 домакинството на Сао Пауло, а малко по-късно звездата беше атакуван от банда обирджии.

Те насочили пистолет в главата му и са му откраднали колата и скъпия часовник. Обирът е заснет от камера за видеонаблюдение на една от къщите, до която се развива случката. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Обирджиите очевидно са проследили Фред, който спрял колата си в района на Ипанема под заплаха. От автомобила, в който са били нападателите, са излезли трима въоръжени с пистолети мъже. Бившият футболист не е оказал съпротива, а на кадрите се вижда, че ляга встрани от колата, изпълнявайки това, което му казват. 

Записите от камерите за видеонаблюдение от семейната къща, където се е случило престъплението, продължават само една минута, която е достатъчна на обирджиите да спрат Фред и да избягат с ценната плячка в неизвестна посока. Полицията издирва крадците. 

40-годишният Фред е вторият най-добър голмайстор в историята на Флуминензе със 199 попадения във всички турнири. Той изигра 39 мача за националния отбор на Бразилия и отбеляза 18 гола. Това лято Фред сложи край на състезателната си кариера и стана спортен директор на Флуминензе.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!