Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров беше уважен от фенклуб "Сектор Г" по случай имения си ден преди старта на двубоя с Лудогорец, завършил 1:1. Защитникът получи икона на Свети Николай Мирликийски Чудотворец и тениска с надпис "ЗА НАЙ-ГОЛЕМИЯ МЪЖКАР". 

"Хиксът е закономерен. Не можах да зарадвам себе си и съотборниците, исках да вкарам гол, но това е Божа работа. Бяхме нервни първите 15-20 минути. Личеше си, че не сме добре от самото начало, но всеки път срещу тях е така. Не знам на какво се дължи, може би на психическа основа. Не сме по-слаб отбор. Показали сме, че можем да ги побеждаваме и трябва да се случва по-често", коментира Бодуров след равенството.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не вървим напред. Първият мач като ни биха, сега сме на шест точки зад тях. Трябва да вдигаме нивото. Съдията се справи, но накрая не се игра футбол. Съдиите свирят много лесни фаулове у нас. Ти играеш за топката, удариш я или не - то е фаул. Това не е добре, но като цяло се справи с мача и нямаше фрапантна роля", каза Бодуров.

"С по-малките не е така, не може едната седмица едно, другата - друго. Трябва да разчитаме на себе си, само тогава ще станем конкурентоспособни на Лудогорец. Трябва да сме поне на тяхното ниво, за да имаме шанс за титлата", завърши националът, който игра в 17 от 18-те мача на ЦСКА до момента през сезона в Първа лига.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019


*Снимка: LAP.BG