Сериозна подкрепа ще имат волейболните национали за решителния мач на стадион "Паркен". Тази вечер от 19:00 часа нашите излизат срещу Италия в полуфинален двубой, който ще бъде предаван пряко по ТВ7, както и в БЛИЦ с картина.

Български студенти, живеещи в Копенхаген, споделиха пред "Стандарт", че се организират във "Фейсбук" как да ударят рамо на водения от Камило Плачи тим.

Независимо че за ст. "Паркен" вече има билети с хубави места само от 50 евро нагоре, българите са категорични, че това няма да ги спре, за да подкрепят на живо волейболистите по пътя им към европейския финал.

Очаква се в Копенхаген да пристигнат днес и много българи, живеещи в Берлин. Цената на самолетния билет за директния полет до датската столица е само 100 евро, което прави възможно посещението на полуфинала и на неделния мач на нашите. Така е твърде вероятно на трибуните и в двата дни да има по около 1000 наши фенове.

Според официалната страница на датската федерация, където се продават онлайн билети за мачовете на "Паркен", до снощи имаше все още билети по 30, 37 и 50 евро. Детските са по 15. Най-скъпият пакет пропуски е от 120 евро, като с него могат да се гледат мачовете в събота и в неделя.