Водачът на опозицията във волейбола Любо Ганев очаква инж. Данчо Лазаров да бламира престъпно решението за свикване на Общо събрание на федерацията по волейбол. По искане на Инициативен комитет, оглавяван от елитните клубове Управителният съвет насрочи извънредно Общо събрание след тежки дебати и 12:11 гласа. След това обаче Инженера обяви, че няма да застава на пътя на легендата, но ехидно намекна, че събрание може и да няма...

Оказва се, че Лазаров продължава с хитринките си, като сега е намислил нов ход, с който да спъва Ганев и Инициативния комитет.

"Хващам се на бас, че председателят на УС на БФВ Данчо Лазаров няма да регистрира решението на УС в съдебния регистър, което бе взето вчера, за да няма Общо събрание на 16 януари", oбяви Ганев пред колегите от "Спортал". 

"На сто процента съм сигурен, че това няма да стане. По закон има четиридневен срок това решението да бъде вписано, но председателят на УС няма да го направи. Когато трябваше „да се извади Любо Ганев от УС“, решението бе входирано още на следващия ден за Общо събрание на 20 декември. Сега, когато УС „иска да извади Данчо Лазаров“, това няма да стане. Законното решение на УС трябва да се входира до края на петъчния ден, защото събота и неделя са неработни. Познавам хората от единайсеторката. Просто те не искат да има Общо събрание на 16 януари. Апро – нека не се спекулира с клубовете", добави Ганев.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)