Селекционерът на националния отбор на България по волейбол Камило Плачи коментира актуални събития след мача ЦСКА - Дукла 0:3 от турнира "Чалъндж къп". “Владо Николов каза, че Олимпиадата в Лондон е неговото последно състезание за националния отбор и аз уважавам решението му. Колкото до възможността той да е е част от щаба ми...не! Това няма как да стане.
Той може да работи като организатор към националния отбор, но не и да попадне в щаба ми”, заяви италианецът на въпрос относно бившия капитан, а после говори и за бъдещето на Матей Казийски и Андрей Жеков.

“Много искам двамата да играят в националния отбор. Ще видим в какво състояние на готовност ще са и дали ще ги извикам, каза Плачи. - Що се отнася до Световната лига, радвам се, че ще можем да играем срещу много силни съперници. По този начин винаги израстваш. Ако успеем да се класираме за финалите на Световната лига през 2013 година ще бъда много доволен. Със сигурност обаче ще използвам мачовете от този турнир за подготовка на отбора ни за европейското първенство.”