Пламен Константинов изведе Локомотив (Новосибирск) преди няколко дни до първа историческа титла в Суперлигата на Русия. Бившият селекционер на националния отбор на България говори за ситуацията в момента.

US биолог оцени руското лекарство за коронавирус СНИМКА

“За първи път въвеждат нещо като полу-карантина и една седмица ще е неработна. Ситуацията е коренно различна в Москва и другите региони. Местните власти имат определени правомощия да въвеждат различни мерки.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Сега само в Москва и Санкт Петербург се въвеждат най-строги мерки. Мисля, че към този момент, ситуацията е контролируема. Превенцията е важна в този момент”, заяви Пламен Константинов във видео интервю в предаването на “На кафе” по Нова телевизия.

Русия представи най-новото и ефективно свое лекарство за Covid-19!

“Работят ли руските учени за справяне с тази ситуация? Мисля, че работят активно за намиране на ваксина срещу коронавируса. Както и да се конкретизират какви препарати действат срещу тази зараза. В Новосибирск се намира една от двете най-големи лаборатории в света, в която се съхраняват всички щамове, на всички известни вируси в света. Другата е в САЩ.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!

Тук ще се работи за разработване на ваксина и лекарства срещу коронавируса”, добави българският старши треньор на шампиона на Русия Локомотив (Новосибирск).