ЦСКА ще играе финал. Това заяви легендата на "червените" и българския волейбол Любо Ганев часове преди важното гостуването на българския шампион на ЗАКСА. От 16:00 часа днес "армейците" се изправят срещу полския тим в 1/2-финал-реванш от турнира за Купата на СЕV. Както е известно, момчетата на Сашо Попов разбиха съперника с 3:0 в първия мач и дадоха сериозна заявка, че имат сили да играят на финал. Там ги чака италианският Сислей (Тревизо).

"Ако играем така, както го направихме в Самоков, няма да имаме проблем. Този волейбол, който ЦСКА демонстрира, бе просто великолепен. Много ме радва, че играят толкова убедително и дано запазят този ритъм. Изобщо няма какво да чакат на "Златен гейм". Бием ги още в редовния мач и отиваме на финал. Срещу този отбор имаме всички шансове да го направим", сподели пред "Тема спорт" Любо Ганев.

Той допълни, че ЦСКА стои много по-добре на блокада и не трябва да допуска колебания в посрещането. "Това е елементът, в който трябва да сме много внимателни. Ако там не се пропукаме, няма да има какво да ни спре", категоричен е легендата. /БЛИЦ