Волейболният "Левски" направи изключителна звездна селекция. Тимът привлече Андрей Жеков като играещ треньор, Методи Ананиев, Боян Йорданов, Венцислав Рагин, както още две нови попълнения.

Националът Методи Ананиев призна, че има доста оферти от чужбина, но на този етап те не го удовлетворят. Именно поради тази причина посрещачът се е съгласил да помогне на Левски. "Обстановката в отбора е добра. Стараем се да помогнем на "Левски" и да го извадим от лошото състояние, в което е в момента. Първата цел на отбора е да не изпадне. Втората – по възможност да влезем в плейофите. След това вече ще мислим", заяви Ананиев пред клубния сайт.

"Аз съм се разбрал с Левски – ако излезе нещо, което отговаря на моите представи за добър отбор в чужбина, бих отишъл. В момента имам много оферти, които лично мен – не толкова финансово, колко местата които са, не ме удовлетворяват", добави Мечката.

"От около месец и половина говорим с Владо за това нещо. Имах една добра оферта отвън, която мислех да приема, но нещата се провалиха. В крайна сметка приех офертата на "Левски", докато излезе нещо по-добро. Ако не излезе, ще остана до края в отбора", завърши Ананиев./БЛИЦ