Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков коментира спечелената Суперкупа на България. На финала "сините" биха Дея спорт с 3:2. 

"В първите два гейма играхме изключителен волейбол. Бяхме прецизни във всеки един елемент. След тази пауза, която винаги се получава, губиш ритъм. Дея ни затрудни с начален удар. Не можахме да посрещаме както в първите два гейма. Направихме много грешки, които смятам, че бяха леки.

Наложи се смяна на Тошко Скримов, който накрая на можеше да продължи. Това е Левски - това е отборът. Това е силата на отбора с много мъка и труд. Радвам се, че съм част от тази нова страница, която написахме. 

Чак толкова голяма дълбочина нямаме. Трима посрещачи - имаме едно момче на диагонала, което е от школата. Имаме млади момчета на всички постове, които още са далеч от нивото, което трябва. Целта на Левски е да ги развива. В крайна сметка успяхме да спечелим. Тези млади момчета успяват в тренировки все по-добре да се противопоставят на първия състав", заяви щастливият Желязков.