Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Селекционерът мъжкия национален тим по волейбол Пламен Константинов остана доволен от победата над Куба с 3:0 гейма във Варна и заяви, че очаква съвсем различен следващ сблъсък на Световното срещу актуалния първенец на планетата Полша във вторник.

"Имаше желание и настроение. Натиснахме и не се отпуснахме до самия край. Не сме играли такива мачове често. Има много позитиви. Силен мач за Ники Учиков, трябваше му точно това. Дано му даде повече увереност. Момчетата имаха огромно желание, за да си оставим шансове за следващата фаза. Това е индикация, че никой не се е предал. Трябва да се борим, не може да си позволяваме да сваляме гарда. Направихме това, което трябваше и спечелихме две чисти победи. Оставаме с шансове за първото място“, сподели Пламен Константинов пред БНТ след мача.

„Полша е голям отбор и мачът ще бъде съвсем друг. Имат много добри състезатели, промениха си стила. Нас не трябва да ни притеснява нищо. Излизаме срещу световен шампион, няма какво да губим. Може само да спечелим”, добави Гибона за следващия съперник.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОЛЕЙБОЛ 2018 - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ