Пореден проблем се стовари върху ръководството на волейболния "Левски Волей". От няколко дни наставникът на мъжкия тим Мартин Стоев търси зала, в която да тренират волейболистите в следващия близо месец. В зала "Сиконко" започна монтирането на газова инсталация. Работата по съоръжението щяла да продължи поне до 7 януари. Това означава, че всички отбори на "Левски" ще останат без нормален тренировъчен процес. Мъжкият тим, който е актуален носител на Купа България по всяка вероятност ще използва училищен салон в столичния квартал "Драгалевци".

"Това е най-сигурният вариант към момента. Там обаче няма колове за мрежа - неприятна ситуация, но ще се справим", обясни пред "24 часа" Мартин Стоев.

Тази седмица трябва да стане ясна и санкцията, която ще получат "сините" заради скандалния мач с гръцкия Олимпиакос (Пирея) в турнира за Купата на претендентите. Двубоят в зала "Христо Ботев" беше прекратен заради изстъпленията на фенове, които хвърлиха бомба и замериха с бутилки (включително и от водка) гръцките състезатели. Със сигурност "сините" ще бъдат извадени поне за 1 година от евротурнирите, а глобата ще е минимум 20 000 лева.