Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Около стотина български фена посрещнаха българския национален отбор по волейбол на летище „София”. Нашите се класираха на 4-о място на Олимпиадата в Лондон, след като записаха 5 победи и 3 загуби, паднаха в малкия финал от Италия. Привърженици с български знамена и шапки, фланелки с родния трибагреник посрещнаха волейболните ни герои и не спряха да скандират при излизането им. Феновете не пропуснаха да се снимат с треньорите Камило Плачи и Найден Найденов и всички волейболисти.

“Гордеем се с вас! Вие сте четвърти в света, първи в сърцата ни! Добре дошли, победители!”, гласят някои от най-големите плакати, опънати от Националния волейболен фенклуб.

Един от най-аплодираните на летището беше откритието на Олимпиадата Тодор Скримов. На Аерогарата бяха всички състезатели и треньори от родния му клуб Миньор (Перник). “Лондон е твоят Еверест! Добре дошъл, Тошко! Пред винкело сите са равни!”, пишеше на плакати в чест но Скримов.

Един от лидерите на отбора Цветан Соколов раздаде екипи, фланелки, артикули на деца, които бяха на летището. Голяма торта с надпис “Нашите герои” също очакваше волейболния отбор. По земята бяха пръснати листа от рози, по които минаха четвъртите от Олимпиадата. „Благодарим ви! Обичаме ви!”, са сред най-често срещаните плакати./БЛИЦ