Всичко във финалната серия между Монтана Волей и Добруджа 07 (Добрич) започва отначало, след като монтанчани спечелиха мач №2 в зала "Младост" с 3:1 гейма.

"Mисля, че отново направихме добри неща. Нямахме шанс да спечелим втория гейм. Поздравявам Монтана, който показа едно друго лице. Имаха силен сервис, който много ни затрудни", коментира треньорът на Добруджа Мирослав Живков.

"На моменти не ни достигна зрялост, но ще анализираме грешките и ще гледаме да ги корегираме за напред. Дали играта на Добруджа зависи основно от представянето на Велизар Чернокожев? Вили определено е важен играч, но всеки един има своята роля и определено трябва да мислим за колективната игра. В Добрич е една много добра атмосфера за волейбол. Надявам се да се подготвим, да отпочинем и да зарадваме приятелите на волейбола в Добрич", добави Живков.

Както е известно, шампион ще е отборът, който първи постигне три победи от пет мача във финалната серия. Следващите две срещи са на 9 и 10 април в зала „Добротица” в Добрич.

Резултати, програма и класиране във волейболното първенство - ТУК !!!