Женският волейболен Левски е на път да изпусне звездата си Нася Димитрова. БЛИЦ СПОРТ научи, че интерес към националката проявяват клубове от Италия и Турция. Освен това кандидат за подписа на класната нападателка е и шампионът Марица (Пловдив).

Димитрова обаче ще мисли за бъдещето си от следващата седмица. В момента тя е изцяло концентрирана към мачовете на националния отбор. За селекцията на Иван Сеферинов предстои вторият турнир от предварителна Група "Е" на квалификациите за Евро 2017. От утре националките са в Румъния, където отново ще играят срещу домакина, Черна гора и Швейцария. На турнира в София нашите записаха три чисти победи с по 3:0 гейма и отиват в град Пятра Нямц с амбицията да продължат отличната серия и да си осигурят квота за шампионата на Стария континент.

Волейболният Левски най-вероятно ще изпусне и друга от основните си състезателки - Вероника Бежандолска, към която също има интерес от чужбина.

Треньорът Радослав Бакърджиев не може да разчита повече и на Ваня Върбанова и Гергана Петрова. Първата премина в Алтай и ще играе в Казахстан, а Петрова в унгарския Уте.