Седемкратният шампион във Формула 1 Михаел Шумахер също се включи в психовойната преди сблъсъка между Германия и Англия. Двете световни сили се срещат на 1/8-финалите на Мондиала в ЮАР. Сблъсъкът е тази неделя от 17:00 часа.

"Съжалявам Англия, в неделя ще бъде трудно за вас", заяви Шуми, който често се изявява и на футболния терен.

"Германия има очевидно по-добри шансове на футболния терен. Ще спечелим, това е ясно. Отнасяме ги и продължаваме напред", убеден е Шуми, който със сигурност се притеснява повече от британеца Люис Хамилтън, с когото ще се изправи един срещу друг в 15 часа в неделя в Гран При на Валенсия, отколкото от Уейн Рууни, когото два часа по-късно ще наблюдава по телевизията.

Психовойната преди сблъсъка в неделя бе подхваната вчера от легендата на германския футбол Франц Бекенбауер за пореден път нападна Англия, казвайки - "Този сблъсък трябваше да е на 1/2-финалите, а не на 1/8-финалите. Англичаните постъпиха като глупаци".

Преди дни пък Мирослав Клозе прогнозира, че Германия и Англия ще се срещнат още на 1/8-финалите и немците ще излязат краен победител след изпълнение на дузпи. /БЛИЦ