Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Големият и обичан капитан на България Стилиян Петров днес навършва 33 години. Христовата възраст застигна и Стенли, пожелаваме му още 3 пъти по 33. Рекордьор по мачове за националния отбор, шампион и 2 пъти носител на Купата на България с ЦСКА, футболист №1 у нас (2003 година) и още 4 пъти шампион на Шотландия със Селтик. И още и още, задъхваме се, докато изброим успехите му на футболния терен.

Русокосият биткаджия спечели уважението на съотборниците си във всички отбори, в които е играл. Останалите също признават професионализма му. Да, Стенли е професионалист във всяко едно отношение. Не случайно слага капитанската лента на ръката си и повежда съотборниците си преди всяка битка.

Съдбата обаче често поднася неприятни изненади точно на тези момчета, които с нищо не го заслужават. На 30 март тази година от Англия долетя ужасяващата новина, че Стенли е болен от левкемия. Нашият капитан започна най-голямата си борба. И я води успешно, чакаме деня, в който всички ще разберем, че гадната болест е зад гърба му. И той отново ще бъде на терена, там, където сме свикнали да го виждаме в пълния му блясък, борбеност и сила.

Честит рожден ден, капитане. Екипът на Агенция БЛИЦ ти пожелава много, много здраве, семейно щастие на теб и всички около теб и бързо оздравяване. Знаем, че ти можеш да се справиш, доказвал си го не веднъж. Това е само една малка преграда, която ще прескочиш с лекота, за да ни радваш отново.