Мениджърът на Астън Вила Алекс Маклийш даде положителен сигнал за състоянието на капитана на тима Стилиян Петров. Специалистът сподели, че двамата са в постоянен контакт, а Стилиян е в добро състояние на духа. През миналия месец капитанът на българския национален отбор бе диагностициран с остра форма на левкемия и веднага започна лечение в болница в Лондон.

“Той запазва фантастичния си дух. Все още има контакт с нас, всеки ден пише съобщения. Изпрати ми СМС след мача със Съндърланд, той е с нас всеки ден”, сподели специалистът.

“Болтън също страда заради случилото се с Фабрис Муамба. Страхотно е да видим как се възстановява. Това е наистина забележително и се надяваме и Стилиян да успее”, добави още Алекс Маклийш.

Астън Вила е домакин тази вече на Болтън в отложен мач във Висшата лига. В 6-ата минута феновете и на двата отбора ще станат на крака и ще аплодират в продължение на 60 секунди Фабрис Муамба. В 19-ата минута това ще се повтори, този път в подкрепа на българския национал Стилиян Петров./БЛИЦ