Неприятна случка се е разиграла днес в столицата.

В обедните часове днес е станал неприятен инцидент в София, разбра GlasNews.bg. Дете е пресичало на зелен светофар, намиращ се в близост до търговска верига в квартал "Света Троица". По средата на пешеходната пътека обаче светофарът светнал червено, тогава изнервен шофьор е натиснал клаксона и спрял колата си до пресичащото дете.

Майката на пострадалото дете споделя в социалната мрежа Фесбук, че се стигнало дори до физическо посегателство. Изнервеният шофьор е слязъл от колата си, започнал да плюе детето и да го обижда. Ани Николова твърди още, че шофьорът е скочил да души сина й.

Ани Николова издирва очевидци на случилото се: 

"Моля, ако някой е станал очевидец, да ми пише на лично", написа тя. И отправи закана към шофьора, скочил на сина й: "Ще те намеря, да знаеш!".

Междувременно потребителите на Фейсбук не останаха равнодушни към неприятната ситуация и под поста на майката заваляха коментари.

"Този, а и не само този де... така или иначе са светофари, на които пресичането е за кратко. И всеки нормален човек би трябвало малко или много да е толерантен с тези още няколко крачки, които дори възрастни хора правят за да пресичат. Ако не успеят докато свети зелено, дай да трепеме и душиме и възрастни хора?

Е*ати малоумника е бил тоя, ако нещата в действителност са точно такива. Дано го намерите час по-скоро. В Аладин мисля, също имат камери с добра перспектива, поне няколко катастрофи бяха снимани от там и се виждаше добре", написа Кристиян Атанасов.

Диан Янев също добавя, че в района има камери и съветва майката да подаде сигнал до МВР незабавно.

"Детето дано е добре. Има камери, ако не се лъжа, точно там над светофарите, подайте сигнал веднага...", написа Янев.

"Трябва да си плати болния мозък за постъпката! В случая това може да се случи на всеки един от нас!", категоричен е друг коментиращ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук