Столичният кмет Йорданка Фандъкова поиска от директора на СДВР завишаване на контрола за шофиране с превишена скорост и за редовност на документите на водачите на територията на столицата. Това твърди "Дарик".

Обзорните камери за видеонаблюдение на Столична община, разположени в обхвата на кръстовището на бул.  „Черни връх“ и бул. „Арсеналски“, са регистрирали тежкия пътнотранспортен инцидент, който се случи на 5 юли след 23 ч. Записите ще бъдат предоставени на СДВР, за да подпомогнат разследването, уверяват от общината. 

Братът на Георги, убил 2 момичета в София, проговори и разказа шокиращи неща ВИДЕО

„Метрополитен“ оценява нанесените щети върху асансьора на метростанция „Европейски съюз“. Предстои да бъдат направени експертизи, както на конструкцията, така и на самото съоръжение.

Брутално ВИДЕО показва момента на катастрофата, в която бивш футболист уби две жени в София

БЛИЦ припомня, че както първо медията ни съобщи тежкият инцидент се разигра във вторник вечерта в София. В резултат на адския сблъсък загинаха две млади момичета, пресичали на пешеходна пътека.

Виновник за автомелето е 35-годишният бивш футболист Георги Семерджиев. Мъжът се издирва. Към момента е ясно, че има повече от 50 криминални регистрации, включително за "черно тото" и наркотрафик. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!