Млад мъж е убит при свада в блок 225 в столичния квартал „Люлин 2"  в неделя вечерта, съобщава МВР. Както БЛИЦ писа инцидентът е станал малко преди полунощ.
 

Първоначалните данни сочат, че разпрата е започнала заради празненство в блока. Съсед на веселящите се, който е на около 23 години, е изразил недоволство и поискал шумът да спре. Отношенията между компанията и мъжа се обострили и станало сбиване, при което е намушкан един от празнуващите - мъж на 32 години.
 

На адреса е пристигнала линейка, но на път за болницата намушканият е починал, като причина за смъртта са многото рани по тялото му. 
 

„Той излезе от вход „Г”. По информация на останалите е казал: „Знаете ли, че тук има деца?”. Те са му отговорили „ Ние празнуваме раждането на дете”. Тогава извършва деянието и побягва”, каза свидетел на случилото се.
 

Съседите твърдят, че нападателят е проблемен. По неофициална информация той е употребявал и наркотици. От МВР уточнява, че знаят кой е извършителят на убийството, като все още го издирват. Към момента не е намерен и ножът, с който е извършено престъплението.