Сърцераздирателно писмо, свързано с голяма сума пари и извънредната ситуация в България, породена от опасността от разпространението на коронавируса, отвори много работа на служителите на СДВР.

От там поясниха, че търсят момичето и/или собственика на писмото, което е било намерено на една от метростанциите от линия 1 на подземната железница в София. 

„На 10.04.2020 г. на една от метростанциите от линия 1 на метрото, е намерен плик с голяма сума пари. Парите са намерени от гражданин и предадени на служител на реда от сектор „Метрополитен”-СДВР. 

Тъй като до настоящия момент не е постъпил сигнал за изгубените пари, СДВР търси съдействие за откриване на собственика им, след като удостовери подробности около случката – сума, купюри и евентуално други детайли.

Към момента средствата са на съхранение в сградата на сектор „Метрополитен”-СДВР, намираща се на адрес гр. София, бул. „Драган Цанков” № 5. 

Собственикът може да се обади за информация тел. 02 9820419 - дежурна на сектор "Метрополитен" - ООП – СДВР“, уточняват униформените.

Върху писмото пише (публикуваме текста без редакторска намеса): „Мило Ати пази се много, има предложение за въвеждане на извънредно положение в страната, Обичам те Тати“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!