Травмираща случка сподели водещият Александър Кадиев в предаването си „Преди обед“ по bTV. Той беше толкова нахъсан да я разкаже, че дори в началото анонсира, че му се е случило нещо потресаващо, за да държи зрителите в напрежение.
Историята се случила вчера зад Народния театър. „Паркирам си аз на синята зона, тръгвам да стъпвам и се хлъзнах и паднах като куче“, каза водещият.
 

„Стъпвам на пешеходната пътека и се хлъзгам жестоко. Правя леко движение във въздуха и падам“, добави той. Бил комична картинка, хората наоколо доста се посмели.
 
„Имам рани“, каза Кадиев и си показа ръцете на камерите. „Прилича на ухапване от комар“, пошегува се колежката му Деси Стоянова.
 
„Столична община, вземете мерки!“, призова сериозно водещият. Той се възмути, че пешеходната пътека не е боядисана с „грапава боя“, а с някаква гладка, която „щом стъпиш и падаш“.

По думите на Деси Стоянова пък, не е нормално хората, пресичащи нерегламентирано, да бъдат по-защитени от леда от тези, които минават през пешеходни пътеки.