Пореден случай от войната за паркоместа в столицата. Този път коли били нацапани с бяла смес, приличаща на боя. За случая алармира един от потърпевшите собственици.

Силвио Я. споделя, че открил машината си изцапана с бяла лента и по двете страни. Дебелата линия била на шофьорската врата и на задната пасажерска. Мъжът добавя, че и други коли били вандализирани по подобен начин, но не уточнява точния им брой.

Ситуацията се разиграла на паркинг в ж.к. "Света Троица". Той допълва, че е нямало знаци, забраняващи паркирането там, не е имало и други намеци, че мястото  се "пази".

"На паркинга спират доста коли, някои от тях също са засегнати по този начин. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход. Ако имаше табела с надпис, че ще се правят очертания или просто повдигане на чистачките, за да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви", пише мъжът.

Той отправя посление към автора на деянието, използвайки социалната мрежа Facebook.  "Искам да знаеш, че не те мразя, кармата е голямо нещо и ще ти го върне двойно", смята потърпевшият.

Към момента няма данни за случая да е подаден сигнал до МВР. Припомняме, че посегателствата срещу чужди коли заради паркиране не са прецедент из столицата. Често се чупят чистачки, режат се гуми, дори се трошат и коли.

Вижте и целия разказ за случая, споделен от  Силвио Я.:

Привет, група. От скоро съм в квартала и днес намерих колата си по този начин пред танцовата школа до блок 145В.

На паркинга спират доста коли, някои от тях също са засегнати по този начин. Нито съм затиснал някого, нито съм блокирал вход/изход.

Ако имаше табела с надпис, че ще се правят очертания или просто повдигане на чистачките, за да не спирам там, щях да я преместя без проблем. Но уви.

Относно човека, направил това: Искам да знаеш, че не те мразя, кармата е голямо нещо и ще ти го върне двойно.

А аз, както и другите хора със засегнати коли ще ги оправим, ама ти си оставаш един малък човек с тежки комплекси, които няма да излекуваш. Лек ден!

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук