София се размина на косъм от трагедия като тази с полицая Тодор Тодоров в Новозагорско. Както БЛИЦ съобщи, на 2 декември пиян шофьор помете и уби служителя на реда между селата Радево и Сокол.

Тази вечер без малко да се стигне до подобен фатален край и в столицата, съобщи за БЛИЦ ужасен очевидец. От думите му стана ясно, че кошмарната случка се е разиграла на бул. "Цариградско шосе", в участъка между "Младост" и "Горубляне". 

Шофьор на лек автомобил буквално летял по ненатоварения булевард и изобщо не видял полицаите, които отбиват движението на автомобилите. Полицаят на пътя се спасил по чудо от сигурна смърт. Водачът състезател обаче не продължил дълго с шофирането, защото малко по-късно забил колата си в мантинелата.

На мястото бързо пристигнало полицейско подкрепление, което се озовало в епицентъра на друг екшън. Разсеян шофьор, минаващ покрай първата катастрофа, се забил в дошлата на помощ полицейска кола. „Патрулката е размазана. Първата кола – също.Разсеяният шофьор май е леко пострадал, държи се за главата”, разказва читателят ни.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ очаква новини, снимки и видео от своите читатели в цяла България и по света