Масов хейт се изля в социалната мрежа срещу шофьор, след като бе публикувано видео, на което ясно се вижда как той предприема рискова маневра в последния момент.

На светофар в столицата шофьорът, който управлява червено "Пежо", изненадващо напуска лентата си, за да продължи направо. Водачът дори не сигнализира с мигач за предприемането на маневрата. По този начин той нарушава правилата за движение по пътищата и създава потенциална опасност за пътнотранспортно произшествие.

"А даже не беше задръстване!", написа Емил Боянов, който е публикувал и още едно видео, на което се вижда, че шофьорът, заснет в нарушение от видеорегистратор, слиза от автомобила си и тръгва към возилото, което се движи зад него. С действията си вероятно е целял да възбуди страх у шофьора, който бе засечен по-рано.

"Щях да му измия очите, но като видя спрея се вразуми много бързо и си тръгна", пише в коментарите под поста си Емил Боянов.

Коментиращи в социалната мрежа са потресени от поведението на шофьора на "Пежото" и го определиха като мутренско, пише glasnews.bg.

Ето част от коментарите: 

"Направи простотия, свирнеш му, слезе от пежото, набор на класната му, ходи все едно е 130 кила 3 метра, ръка 52 санта - извадиш му спрея, обърне се и вика - нема смисъл да се занимавам с тебе, не заслужаваш", написа Момчил Й.

"Ей това най-много ме дразни. Хем виновен, хем нахален и идва да се саморазправя. А после подвива опашка и се чуди къде да се скрие.... Пф", коментира Виктор Г.

"Можеше да пусне мигач, след като е засякъл някого, може да пусне аварийки. Няма никаква нужда да слиза от колата си и да се прави на мутра", добави Жана О.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук